מדלית זהב באולימפיאדת החורף
נכון קציצות זה אליפות? עגולות, עסיסיות, ביתיות, חייכניות – אי אפשר לא למות עליהן. הבעיה מתחילה כשמשקללים פנימה את הטיגון ואת מעטפת פירורי הלחם שלהן – סוג של מלכודת רגשות
נכון קציצות זה אליפות? עגולות, עסיסיות, ביתיות, חייכניות – אי אפשר לא למות עליהן. הבעיה מתחילה כשמשקללים פנימה את הטיגון ואת מעטפת פירורי הלחם שלהן – סוג של מלכודת רגשות
מכירים את זה שיש מתכונים שהם כל כך פשוטים שאתם פשוט לא מאמינים להם? האחד הזה בא מהמשפחה הזו: קציצות דגים פשוטות, טעימות (למי שאוהב דגים), לא מטוגנות ואפילו בלי
מוסקה היא בעצם לזניה בלי פסטה. מי מוצלחת יותר? זו שאלה טובה. כולן היו בנותי. הפעם, יובא מתכון למוסקה בשרית (אפשר להחליף את הבשר בגבינות פטה וטולום מפוררות ואז העסק
בשר סרטנים הוא פתותי בשר לבנים ומתקתקים שהם חומר גלם נפלא לבישול. להוציא אותו מסרטנים טריים זה עסק מסובך ומלוכלך, אבל יש קופסאות של חצי קילו בשר סרטנים קפוא שהן
הולך גיל חובב בשוק לפי תומו, רואה ערימות של כרובי בלדי – אלה השטוחים שנראים כמו פריסבי מהטבע – ותוהה לעצמו: מה ייעשה בכרוב דא? איך נמנף את צורתו הפחוסה?
עם הצלחה אין מתווכחים, ועוד פחות מזה עם טעם הציבור. כדורי בשר ברוטב עגבניות הוכיחו את עצמם כמה שהעם – מה העם – כל העמים (מה כל העמים?! האנושות לדורותיה!)
לצרפתים יש בף בורגיניון. לפלמים חובבי הבירה יש קרבונד. בעצם זה אותו תבשיל רק עם נוזלים אחרים – בירה במקום יין אדום. אבל יש עוד כמה ויצים פלמיים שהופכים את
פאייה היא כידוע מנת אורז, דגים ופירות ים הקרויה על שם המחבת הרחבה בה מכינים אותה – מחבת בעלת שתי אוזניים. רצוי להכין על גחלים, רצוי עם פירות ים טריים,
זה קרה לי במקרה. כידוע, אני חולק את חיי עם בחור טירחוני (טירחונות היא אמונה דתית המכונה גם 'חצימחונות' – אנשים שאוכלים רק צמחים ודגים. בלי בשר אדום ובלי עוף).