קציצות = אהבה
תתכוננו, זה תיכף בא. כמו נחיל ענק של נקבות ארבה. כמו רעידת אדמה בעוצמה 5.5 בסולם ריכטר. כמו ביקור פתע של גיסתך (עם הילדים). כמו סופת חול בדרום. כמו שרקייה
תתכוננו, זה תיכף בא. כמו נחיל ענק של נקבות ארבה. כמו רעידת אדמה בעוצמה 5.5 בסולם ריכטר. כמו ביקור פתע של גיסתך (עם הילדים). כמו סופת חול בדרום. כמו שרקייה
קחו גבר ישראלי ובדקו במה הוא מתמצא. יש דברים שהם פשוט אצלנו בגנים, בדם, בתודעה עוד ממעמד הר סיני: אם אנחנו רואים בחורה חונה ברוורס, ישר אנחנו מתחילים לחלק הוראות
זה שאני קונה דגים זה חזון אחרית הימים ועל כך יעיד קודם כל מוסי, מוכר הדגים של בחירי השפים התל אביביים, שגם אני פוקד את החנות שלו ברחוב הכרמל 25,
הבת שלי ממשיכה להשפיל אותי. אחרי שהיא שלחה אותי (אותי!) ללמוד להכין מרק עוף אצל אמא שלה (אצל אמא שלה!!) ואחרי שהיא הודיעתני שבפתיתים אין לי מושג, עכשיו היא דורשת
יש מי שמחכה למשיח. יש מי שמחכה שהספינה שלו תעגון בנמל. יש מי שמחכה לאחרי החגים ויש מי שמחכה ליום שישי. הסיבה להמתנה ליום שישי היא שבשישי בצהריים, רגע לפני
יש לי שני מתכונים שתמיד שואלים אותי עליהם: עוף בביסלי וסלמון במדיח. שניהם אמיתיים, שניהם עובדים, שניהם טעימים פחד. סלמון במדיח גם מספק נושא שיחה לכל הארוחה (ולכן הכי טוב
תשמעו סיפור: אור דוגה, איש צדיק, כתב לי בפייסבוק שפעם הוא ראה שהתייחסתי לקובה חמו – הקובה הענקית והצהובה שמוכרים בשוק מחנה יהודה – ושהמשפחה שלו (ליתר דיוק האחים יצחק
הכינו את עצמכם: המרק שמתכונו יובא להלן כובש מאוד. כולם מתאהבים בו ויש בו הכול: ציר דשן ומתובל, נתחי עוף, אטריות אורז, עשבי תיבול, ירקות ומה לא. כן, צריך לבקר
לא שליוונים יש הרבה סיבות לשמוח כרגע, אבל המתכון שיובא להלן הוא בכל זאת יווני מאוד וצוהל מאוד: רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות ים תיכוניים טעימים (כולל עגבניות מיובשות!).
מכירים את המתכונים שבהם השלם גדול מסך חלקיו? זה המקרה שלפנינו. חלקי עוף מוזהבים בשומן של עצמם ואחר כך נאפים תחת ים (מה ים? אוקיאנוס!) של בצל מטוגן ופפריקה. התוצאה: