מדלית זהב באולימפיאדת החורף

קבלו מתכון לקציצות עוף לא מטוגנות, עם או בלי רוטב

נכון קציצות זה אליפות? עגולות, עסיסיות, ביתיות, חייכניות – אי אפשר לא למות עליהן. הבעיה מתחילה כשמשקללים פנימה את הטיגון ואת מעטפת פירורי הלחם שלהן – סוג של מלכודת רגשות אשמה. ובכן, קבלו מתכון לקציצות עוף ללא פירורי לחם וללא טיגון. פשוט, אופים אותן בתנור והן טעימות לאללה בצלחת או בכריכים.

בלי טיפת טיגון, הקציצות

אבל מה, אם רוצים להדר מצווה או להגיש בארוחה חגיגית, מכינים רוטב לימון מהיר (עם ליים פרסי מיובש לתוספת רושם, יש בכל שוק). הרוטב הצהוב הזה יעטוף את הקציצות בחן וחסד ורחמים ויותיר רושם עז על הסועדים. מוסיפים אורז או מג'דרה, אוכלים ואומרים לסופה שבחוץ: גשם, כמה טוב שבאת. אל תלך לעולם!

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן