חביתה אסיאתית על אורז לבן
הנה מתכון לארוחה זריזה – בראנץ', צהריים או ערב קלה – שלמדתי מחברתי האהובה, אלילת הבישול הקנדית, בוני סטרן. זה פשוט ומשביע ושוב תקף כאן הכלל: השלם גדול מסך חלקיו.
הנה מתכון לארוחה זריזה – בראנץ', צהריים או ערב קלה – שלמדתי מחברתי האהובה, אלילת הבישול הקנדית, בוני סטרן. זה פשוט ומשביע ושוב תקף כאן הכלל: השלם גדול מסך חלקיו.
המודל האסיאתי מחייב שגרגרי אורז לא יידבקו זה לזה (אלא אם בכוונתך להכין סושי). לשם כך משתמשים באורז ארוך ושוטפים אותו מראש, כי האויב הוא העמילן הדביק שבאורז. אבל האיטלקים
בואו נעשה את זה קצר: אני לא הולך לריב אתכם. כל אחד והחומוס שלו. הנה המתכון לחומוס שלי שהוא ירושלמי, ירקרק, חריף וגרגרי. מעדיפים משחה? תבורכו. אוהבים בלי תיבול?
כשרוצים משהו דשן, מנחם, נימוח ומזין – אין על בטטות. אושר כתום צרוף. יש כל מיני דיאטות (גם ההיא המוזרה של האדם הקדמון) הטוענות שלבטטה אין-ספור יתרונות על פני בן
26אני מת על קאדה: מעטפות בצק שמרים דקיק, ממולאות בתערובת גבינות וצרובות על מחבת ללא שמן או כמעט ללא שמן. דא עקא, את הקאדה מכינים אחינו הכורדים מבצק שמרים. פשוט,
הוגים את זה כך: keshkul. זה בטורקית ולכן במקור יש לאותיות כל מני זנבות ונקודות, אבל בחייאת – קשה לנו גם ככה. מדובר בקינוח נפלא, שהוא קצת מלבי, קצת סחלב
את המתכון הזה קיבלתי מצביה, שהיא הולנדית גאה, אבל קיבלה אותו מחמותה הפולנייה. אני לא חושב שזה מתכון פולני. זה מתכון ישראלי לתפארת, מתכון של פעם, שעושה שימוש באבקת מרק
חברתי עדינה ססמן אוחזת בתואר "האשה שכתבה את ספר הבישול הישראלי הטוב ביותר בעולם". בינתיים, הספר ראה אור באנגלית בלבד. קוראים לו sababa ואם רק היינו אוכלים את המנות הנפלאות
אם גונבים ממישהו שווה זו לא בושה. אולי לא כבוד גדול – אבל גם לא בושה. את מתכון הבטטות הטעימות בתבל גנבתי מעז תלם, בעל הבלוג https://www.thekitchencoach.co.il ומחבר ספר הבישול 'ספר
האם מדובר במנה ראשונה או עיקרית? האם מדובר במנה וייטנאמית או סונית? האם מדובר בשיחוק או בשוס? האמת – למי איכפת. קבלו מתכון לספרינג רולס – כמו אגרולס אבל בלי