חביתה אסיאתית על אורז לבן

אם נגיד "אומלט" זה יישמע יותר מרשים? כי זו אחלה מנה!

הנה מתכון לארוחה זריזה – בראנץ', צהריים או ערב קלה – שלמדתי מחברתי האהובה, אלילת הבישול הקנדית, בוני סטרן. זה פשוט ומשביע ושוב תקף כאן הכלל: השלם גדול מסך חלקיו.

סך חלקי החביתה. השלם גדול מהם

גם מניין החומרים יכול להשתנות. לי, למשל, לא היה חצי פלפל צ'ילי שמומלץ לקצוץ לתוך הבלילה כדי להוסיף לה עוקץ. נו, אז מה? ומובן שאפשר להחליף כוסברה בבזיליקים (או להשתמש בשניהם), להחליף סויה ברוטב דגים, להוסיף נענע טרייה או טופו או אפונה וכו' וכו'. בסופו של דבר מקבלים מחבת כזו:

לתפארת יבשת אסיה. החביתה

את הפאר הזה מניחים בצלחת עמוקה מעל אורז לבן פשוט ותאמינו לי – חגיגה.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן