מרק אפונה יבשה לימות הגשמים
בחורף, הכי כיף זה מרקים סמיכים. מלך מלכי המלכים הוא כמובן מרק השעועית, אבל יש עוד כמה כוכבים. למשל מרק האפונה הזה, שמתחיל מאפונה יבשה, כזו שיש בכל מכולת ושבדרך
בחורף, הכי כיף זה מרקים סמיכים. מלך מלכי המלכים הוא כמובן מרק השעועית, אבל יש עוד כמה כוכבים. למשל מרק האפונה הזה, שמתחיל מאפונה יבשה, כזו שיש בכל מכולת ושבדרך
פשוט, ישיר, מהיר ובעיקר מחמם את הלב. המרק הזה חסר כל הצטעצעות ומלא בחוכמה מטבחית, תבונת ידיים ואהבה. וכן, מותר בהחלט להשתמש בברוקולי קפוא. מי שרוצה מרק דל פחמימות מוזמן
המרק הזה שייך לחלוטין לסבתא שלי. זה מה שהיא הייתה מכינה לי, בשתי דקות, בימים קרים. הוא מופיע בספר 'סוכריות מהשמיים' יחד עם ההסבר לשמו המוזר: גרגרי האורז שבו נפתחים
טוענים שמרק שעועית זה אוכל של בית סוהר או צבא. אוכל מוסדי, בכל מקרה. אם זה נכון – איזה כיף להיות פושע! מדובר, ללא ספק, במרק הכי טעים בעולם, שלוקח
מרק קובה סלק סגול הוא אחת המנות המחממות, המשביעות, הביתיות וגם המרשימות ביותר. הצבע מסנוור, והנה טיפ שלמדתי מהאתר של הבשלן האליל רון יוחננוב: אם מרסקים במעבד מזון סלק אחד
יש דברים שאני לא עושה בחיים: שוחה פרפר, רוכב על אופנוע, מטייל במדבר, צופה בתכניות ריאליטי ועוד ועוד. וגם ציר אני לא מבשל. לא בקר, לא עוף ולא ירקות. אין
אל בהלה, למרות שמו המרק שלהלן אינו מכיל דבורים. הוא קרוי על שם דבורה, אם בתי, שהמציאה אותו (כן, היא המציאה מרק!). עכשיו: כמה אנשים כבר ממציאים מנות? זה נדיר.
הסורים קוראים לו חאמוד (כי הוא חמוץ) היוונים קוראים לו אבגולמונו (כי יש בו ביצה ולימון). מומה, סבתא שלי, קראה לו אלבונדיגאס, כי יש בו קציצות. המרק הזה היה אורח
המרק הצמחוני (בעצם טבעוני!) הזה יכבוש את לבם, בטנם וחכם של כל אוהבי מרק השעועית – זה מרק קטניות טיפוסי, אבל עם שדרוג: יש בו גם ערמונים ופטריות, שמקפיצים אותו