
חומוס. לא מה שחשבת
המרק הצמחוני (בעצם טבעוני!) הזה יכבוש את לבם, בטנם וחכם של כל אוהבי מרק השעועית – זה מרק קטניות טיפוסי, אבל עם שדרוג: יש בו גם ערמונים ופטריות, שמקפיצים אותו
המרק הצמחוני (בעצם טבעוני!) הזה יכבוש את לבם, בטנם וחכם של כל אוהבי מרק השעועית – זה מרק קטניות טיפוסי, אבל עם שדרוג: יש בו גם ערמונים ופטריות, שמקפיצים אותו
קחו תימני אמיתי, תלחצו אותו מעט וישר תגלו שיש לו פינה חמה בלב לזום. מדובר במעין מרק חלבי או דייסה סמיכה שמכינים מאשל, שמנת, מים, סחוג ו – אצל תימנים
מרק הפטריות של אופרה ווינפרי מלווה אותי כבר שנים. זה המתכון הראשון (!) שבישלתי בטלוויזיה, בפרק הראשון של העונה הראשונה של 'עושים שוק', כשעוד כתבנו על פפירוס והמחשבים עבדו על
הדעת נותנת שכדי להכין מרק קובה עלייך להיות עקרת בית כורדייה או עיראקית. עדיף שהבעל יהיה בעבודה, הילדים בבית הספר ואת – את עם תועפות של זמן במטבח. שטויות. קודם
מילא טיפוסים שחולמים להיות גיבורי על. לא שאי פעם הבנתי את התשוקה של סופרמן לתחתונים אדומים ומגפיים שיצאו מהאפנה, או את הפטיש של הרב עובדיה יוסף לשמלות מוזהבות וכובעי עב"מ,
יום אחד אני נכנס לחנות הדגים של מוסי בשוק הכרמל ורואה אותו מוכר לבחור נחמד אדרות וראשים של דגים. ישר התעוררו בי האינסטינקטים החברתיים והתחלתי לחשוב על זה שיש אנשים
לביבות הבטטה של אורנה ואלה הן רק קצה הקרחון – אנחנו אומה חובבת כתום (זוכרים איך סרטי האנתטי-התנתקות על הרכבים תפסו?). מרק כתומים הוא להיט של כל הזמנים ומובן שאפשר
הכינו את עצמכם: המרק שמתכונו יובא להלן כובש מאוד. כולם מתאהבים בו ויש בו הכול: ציר דשן ומתובל, נתחי עוף, אטריות אורז, עשבי תיבול, ירקות ומה לא. כן, צריך לבקר
בעצם, מרק עוף אמור היה להשכין שלום. זה המתכון הביתי, המנחם, המשפחתי, רופא חולים וסועד קשישים. אז למה תמיד רבים סביבו? אני אגיד לכם למה: ניסיוני כמבקר מסעדות לימד אותי