סקרפאצ'ה איטלקית טבעונית
יבורכו האיטלקים שקוראים למאכלים שלהם בשמות מוזרים. הסקרפאצ'ה, למשל, שהיא שילוב מנצח של פוקאצ'ה, טארט ולחם תירס, זכתה לשמה כנראה משום שהיא דקה כמו סוליה של נעל בלויה. דקה ונהדרת.
יבורכו האיטלקים שקוראים למאכלים שלהם בשמות מוזרים. הסקרפאצ'ה, למשל, שהיא שילוב מנצח של פוקאצ'ה, טארט ולחם תירס, זכתה לשמה כנראה משום שהיא דקה כמו סוליה של נעל בלויה. דקה ונהדרת.
אפיו (Apio) הוא סלט ספניולי פשוט של ירקות שורש מבושלים בלימון, סוכר וטיפונת שמן. נשמע בסיסי לתפארת, אבל הסכיתו: זה בכלל מקבל טעם של ארטישוק, וזה ממכר להפליא וזה כל
אני מת על הסלט הזה ממספר סיבות: א. הוא גדול ומשביע. ב. הוא צבעוני לתפארת. ג. הוא הכי קל להכנה בעולם. ד. הוא טבעוני. ה. יש בו חוצפה: השם 'קוויאר
05בדרך כלל, כשרוצים מנת פסטה ממלאת ומשביעה, קודם כל חושבים על רוטב ראגו (הידוע במקומותינו כבולונוז) – רוטב בשרי, עשיר, כבד, מנחם. פסטב ברוטב עגבניות, עגבניות ושום, עגבניות ופלפלים, נתפסת
מצאתי את הפודינג הזה בשיטוטי ברשת. הכנתי כמה פעמים ושיניתי קצת לפי טעמי. תשמעו: הצ'יה הזאת היא יצור ערמומי! יוצא פודינג מקסים, סמיך ושוקולדי. מאוד מומלץ ומאוד כדאי גם למי
"אתה יודע שעינת היא הטבחית הכי טובה בעולם, נכון?", כך שואלת בתי ולבי מתכווץ בכאב. זו אותה בת, שבמסגרת החיזוקים החיוביים הודיעה פעם "אין דבר טעים כמו אוכל ביתי!", ואז