איך אופים תינוק הולנדי
קצת מזעזע, אבל לאחד הקינוחים ההולנדיים המשובחים ביותר קוראים 'תינוק הולנדי'. והוא אפוי. מדובר בפנקייק ענקמוני (בגודל המחבת הכי גדול שיש לך בבית, אבל די דק) שאופים בתנור ומגישים עם
קצת מזעזע, אבל לאחד הקינוחים ההולנדיים המשובחים ביותר קוראים 'תינוק הולנדי'. והוא אפוי. מדובר בפנקייק ענקמוני (בגודל המחבת הכי גדול שיש לך בבית, אבל די דק) שאופים בתנור ומגישים עם
אם יש לכם חברים ספניוליים – הנה קיצור דרך אל לבם. בולמס, הלחמניות הנפלאות ביותר של העדה, אמנם קרויות בשם גנאי, אבל הן כובשות לבב ומצודדות מאוד למרות (ואולי בזכות)
קלאפוטי הוא תיחמון צרפתי. למרות שאנחנו בטוחים שהעם הזה מתייחס לאוכל ביראת קודש, הנה ההוכחה שזה לא תמיד המקרה: כאן, לפנינו, מונח קינוח שהוא מקרה קלאסי של טכניקת "לקחתי כל
אין עקרת בית (או בשלן, הבה לא נסתבך באפליה מגדרית) שאין לה/לו עוגה כזאת במחסנית. מדובר בעוגה בחושה שעליה מסדרים מניפה של פלחי שזיפים ואז אופים. השזיפים מגירים עסיס אדום
השם הגליציאנרי (והבלתי אפשרי) של המאפה הזה הוא – קחו נשימה ארוכה – מאנדעבורטשינעק. הוגים את זה כך: Mandevortshineck. אנחנו נסתפק בתרגום לעברית. המתכון המקורי והמוסמך הוא של השף שמיל
יש מוצר חדש וגאוני על המדף: קמח שמרים – כזה שעורבבו לתוכו מספיק שמרים כדי להתפיח אותו בקלות ובבטחה בלחמים, עוגות ומה לא. בעצם, הפטנט הוא שמערבבים שמרים יבשים לתוך