איך אופים תינוק הולנדי
קצת מזעזע, אבל לאחד הקינוחים ההולנדיים המשובחים ביותר קוראים 'תינוק הולנדי'. והוא אפוי. מדובר בפנקייק ענקמוני (בגודל המחבת הכי גדול שיש לך בבית, אבל די דק) שאופים בתנור ומגישים עם
קצת מזעזע, אבל לאחד הקינוחים ההולנדיים המשובחים ביותר קוראים 'תינוק הולנדי'. והוא אפוי. מדובר בפנקייק ענקמוני (בגודל המחבת הכי גדול שיש לך בבית, אבל די דק) שאופים בתנור ומגישים עם
קלאפוטי הוא תיחמון צרפתי. למרות שאנחנו בטוחים שהעם הזה מתייחס לאוכל ביראת קודש, הנה ההוכחה שזה לא תמיד המקרה: כאן, לפנינו, מונח קינוח שהוא מקרה קלאסי של טכניקת "לקחתי כל
יש מוצר חדש וגאוני על המדף: קמח שמרים – כזה שעורבבו לתוכו מספיק שמרים כדי להתפיח אותו בקלות ובבטחה בלחמים, עוגות ומה לא. בעצם, הפטנט הוא שמערבבים שמרים יבשים לתוך