עוף במאה שיני שום
לא רק שהמנה הזו טעימה, קלה להכנה וכמעט שאינה מלכלכת כלים, היא גם שומית לתפארת וכך עוזרת הן בשיפור הבריאות והן בהרחקת ערפדים (אם יש לכם בסביבה). נזכרתי במתכון הזה
לא רק שהמנה הזו טעימה, קלה להכנה וכמעט שאינה מלכלכת כלים, היא גם שומית לתפארת וכך עוזרת הן בשיפור הבריאות והן בהרחקת ערפדים (אם יש לכם בסביבה). נזכרתי במתכון הזה
הכינו את עצמכם: המרק שמתכונו יובא להלן כובש מאוד. כולם מתאהבים בו ויש בו הכול: ציר דשן ומתובל, נתחי עוף, אטריות אורז, עשבי תיבול, ירקות ומה לא. כן, צריך לבקר
לא שליוונים יש הרבה סיבות לשמוח כרגע, אבל המתכון שיובא להלן הוא בכל זאת יווני מאוד וצוהל מאוד: רצועות חזה עוף מוקפצות עם ירקות ים תיכוניים טעימים (כולל עגבניות מיובשות!).
במסעדת נאייב, הפרסית מרחוב זבולון 12, בואך שוק לוינסקי, יש שתי אטרקציות מרכזיות (חוץ האוכל המשובח, כמובן): האחת היא מטפס המשתרג בעליצות על כל התקרה, והשנייה היא תמונה של נשיא
מכירים את המתכונים שבהם השלם גדול מסך חלקיו? זה המקרה שלפנינו. חלקי עוף מוזהבים בשומן של עצמם ואחר כך נאפים תחת ים (מה ים? אוקיאנוס!) של בצל מטוגן ופפריקה. התוצאה:
בעצם, מרק עוף אמור היה להשכין שלום. זה המתכון הביתי, המנחם, המשפחתי, רופא חולים וסועד קשישים. אז למה תמיד רבים סביבו? אני אגיד לכם למה: ניסיוני כמבקר מסעדות לימד אותי