לביבות הבטטה של אורנה ואלה הן רק קצה הקרחון – אנחנו אומה חובבת כתום (זוכרים איך סרטי האנתטי-התנתקות על הרכבים תפסו?). מרק כתומים הוא להיט של כל הזמנים ומובן שאפשר
הכינו את עצמכם: המרק שמתכונו יובא להלן כובש מאוד. כולם מתאהבים בו ויש בו הכול: ציר דשן ומתובל, נתחי עוף, אטריות אורז, עשבי תיבול, ירקות ומה לא. כן, צריך לבקר
טוב, אז במסע ההרצאות בבוסטון הצמידו לי גם מדריך ישראלי מופלא וידען שלקח אותי לסיור במעוזיה הקולינריים של העיר (אפשר למנות אותם על אצבעות כף יד אחת של דג). אחרי
בעצם, מרק עוף אמור היה להשכין שלום. זה המתכון הביתי, המנחם, המשפחתי, רופא חולים וסועד קשישים. אז למה תמיד רבים סביבו? אני אגיד לכם למה: ניסיוני כמבקר מסעדות לימד אותי