קדירת קציצות חגיגית

הכל בסיר אחד, הרבה צבעים, רוטב ערמומי וים של טעם. קבלו להיט!

הנה מנה שמניחים במרכז השולחן (בתוך הסיר) ואי אפשר להפסיק לקחת ממנה. התוספת העמילנית כבר בפנים, הצבעים צועקים אינסטגרם והטעם – שפתיים יישקו.

זו התערובת (יש בה קינמון!)

זה מתחיל בתערובת של בקר טחון ועוף טחון (אפשר רק בקר או רק עוף אבל התערובת יוצרת קציצות בעלות טעם עמוק ומרקם קליל). מוסיפים בצל מטוגן, ירק, שום ונגיעה של קינמון וזה חומר הגלם. אותו מחלקים לעשרים כדורי בשר בגודל משמשים.

ואלה הכדורים

ירקות שנכנסים לקדירה: אני השתמשתי בסלקים גמדיים צבעוניים כי היו בשוק (אין צורך לקלף). אפשר גם גזרים צבעוניים (או רק כתומים) חתוכים לטבעות, כרישות חתוכות לטבעות, תפוחי אדמה קטנטנים (או גדולים חתוכים גס. אין צורך לקלף) עגבניות מיובשות לחות (זה יפה וטעים אש, אבל אם אין אפשר שזיפים מיובשים מגולענים או משמשים מיובשים) ואם יש גם לימונים פרסיים מיובשים. זהו. קצת רוטב, הרתחה, בישול בביעבוע עדין ויש שוס.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן