פסטה, בדיוק כפי שהאיטלקים אינם מרשים

קבלו פטנט שוס: קדירת פסטה שמתבשלת בתוך הרוטב של עצמה (כן, ללא הרתחה מראש!)

פושטיות, הקציצות

סיר גדול ובו פסטה, רוטב עגבניות וקציצות (צמחונים: יש לכם גירסה עם קוביות חציל במקום) – מה יותר ביתי, ממלא ומשביע מזה? אני אגיד לכם מה: לתחמן את האיטלקים על הדרך. המתכון הזה מבשל, ללא בושה, את הפסטה (עדיף קצרה) בתוך סיר של רוטב דליל. על הדרך, הפסטה סופחת את הרוטב ומפרישה לתוכו עמילן. לכן היא מתרככת והוא מסמיך ואנחנו יוצאים מאושרים.

גם הקציצות פשוטות לתפארת: כדורי בשר בלי ביצה וללא טיגון. כאמור, צמחונים יחליפו אותם בקוביות גדולות של חציל. הרוטב מורכב מעגבניות מרוסקות (ברור שמשימורים) ומרק עוף (ברור שמאבקה). תשמעו, זה יוצא כל כך טעים שאתם לא מאמינים!

מקופסה ומאבקה, הרוטב

אפילו הבישול לא ארוך מידי, אבל גם לא איטלקי: אחרי שיש סיר רוטב שבו משתכשכות הקציצות, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד חצי שעה (בניגוד לעשר הדקות של הרתחת פסטה במים). תשמעו, זה מתכון מוזר, אני מודה. אבל ממכר.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן