פשטידונת אקספרס

כשממהרים, אין זמן לניואנסים. עושים מה שאפשר עם מה שיש. הפשטידונת שמתכונה יובא להלן מיועדת לצריכה מיידית (נגיד, כשחוזרים רעבים מהעבודה או שפתאום הילדים הביאו אורחים) ואין יותר מדי מצרכים בבית. או אז מתחמשים ב:

א. קור רוח.

ב. שאריות מהמקרר.

ג. טיפ גאוני.

וזהו. יש ארוחה!

פשטידונת, שלב השאריות

 

או-קיי, מהו הטיפ? הטיפ הוא שאפשר לעבות את הפשטידה (שבינינו היא בעצם חביתת ירק) עם שיבולת שועל או אפילו (כפי שגיליתי אחרי שבמזווה שלי אזלה שיבולת השועל) פירורי לחם. יוצא בסיס כמו ציפוי עבה של שניצל וכולם מאושרים. כי בינינו – אוכל פשוט הוא הכי טעים.22

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן