פרחי כרובית אפויים

ותודה לחברתי רלי על ההשראה

יש דברים שהם כל כך פשוטים, שזה מעליב. למשל פרחי כרובית אפויים בתנור. זה לא מתכון, ממש כפי שהכנת תה אינה מתכון. זה בסיסי, זה ישיר, זה פרימיטיבי – ולכן, בדיוק מהסיבות האלה, זה טעים ומנצח.

מסדר הכרוביות

בעצם, זה עובד על אותו עיקרון של שניצל, כך שיכול להיות שבטיגון עמוק זה אפילו עוד יותר טעים (הכל יותר טעים בטיגון עמוק) אבל המתכון הזה הוא לאפייה בתנור ותאמינו לי – זה אחד הדברים הכי טעימים שייצאו מהמטבח שלכם אוור.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן