פאי עבאדי

כן! הבצק מבוסס על כעכי עבאדי - פחות עבודה, יותר טעם!

עם יד על הלב: תודו שאין בעולם דבר טעים יותר מכעכים של עבאדי (טוב, אולי חוץ מנוטלה). הפאי שמתכונו יובא להלן עושה שימוש בכעכים האלה, בצורתם המרוסקת, כבצק. ממש כפי שעושים עם פתי בר לפאי מתוק? עבאדי למלוח.

יפה תואר, הבצק

תראו כמה יפה הבצק. עכשיו צריך להעמיס עליו מה שאוהבים. אני הלכתי על תערובת גבינות ופטריות מטוגנות כי פטריות זה תמיד כיף. אבל מובן שאפשר כל מה שאוהבים. לסיום, הוספתי קישוט של עיגולי בצל סגול שנתנו לפאי מראה סבנטיז מזעזע. יצא טעים ומצחיק.

תמיד עובד, פטריות

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן