פאי כרובית ותפוחי אדמה

ולא רק זה, אלא עם בצק אל-כשל מהפכני!

פאי הוא שילוב מושלם של פחמימות ריקות ושומן. וגם ירקות, להקלת ייסורי המצפון. מוסיפים לו סלט ירוק וכוסית יין ויש ארוחה נהדרת שאינה מצריכה מנה ראשונה (לקינוח אפשר להגיש פאי מתוק). יש המון בצקים לפאי, ובמתכון הזה אני מציע בצק אל-כשל שעושה שימוש בקמח תופח. התוצאה הסופית פריכה ונפצוצית ומשתלמת מאוד!

שימו לב: אפשר לגוון במלית עם ירקות רבים ואחרים. אפשר גם להעשיר עם גבינה (צהובה או פטה) אבל לא להיסחף, כי מילוי עם יותר מדי גבינה הוא סוג של בטון אמריקני, ועם כל הכבוד (ויש כבוד) אנחנו ענוגים יותר.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן