חצי פנקייק חצי סופלה

הנה מנת הבראנץ' המושלמת: פנקייק תפוחים מאוד מאוד תפוח, מקורמל וחמאתי. אוי!

זה לא מתכון שלי. הוא גנוב לתפארת מחברתי הקנדית האהובה בוני סטרן ותשמעו, אתם הולכים להתאהב. כי מה כבר יכול להיות פחות ממושלם במנה שמתחילה ככה:

עדיף סוכר חום, ההתחלה

כן, סוכר נמס בתוך חמאה במחבת. אין פשע גדול מזה, אבל כאלה אנחנו – פושעים. וחכו, יש לזה המשך: מוסיפים למחבת פלחי תפוחים וקינמון ונותנים להם להתקרמל. אוי. הריח! ובינתיים מכינים בלילה ואז יוצקים אותה מעל וישר לתנור. שם היא תופחת לממדי מפלצת וזהו – האושר מוגש לשולחן.

וזה ההמשך. מה רע?

לכמה אנשים המנה הזו מספיקה? בין שלושה לארבעה (ועם יד על הלב: אני הייתי יכול לחסל אותה לבד).

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן