הפטנט הוא מפרובאנס

פיסלדייר, הפיצה הפרובנסאלית, מתאימה בול למי שאינו אוכל מוצרי חלב (ויש פטנט גם לשונאי דגים)

פיסלדייר הוא מתכון פרובנסאלי פשוט ופופולארי, של מאפה שטוח ועליו תועפות של בצל מטוגן, מקלעת אנשובי, זיתים, צלפים ותבלינים. כן, מה ששמעתם – אין בו גבינה. ואל תתפתו להוסיף כי זה לא שייך. זכור זכרו את הפיסלדייר כשתחפשו מנה ראשונה לארוחה בשרית לקרוביכם המתחזקים. זה אחלה.

ואם לא אוהבים אנשובי? איך מכינים את מקלעת הדגים המפורסמת שהיא סימן ההיכר של הפיסלדייר? פשוט מאוד: מעגבניות מיובשות (הידד! זכינו לא רק במתחזקים, אלא גם בטבעונים!). אבל זכרו: רק אחרי האפייה. עגבניות מיובשות נוטות להישרף באפייה.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן