בשר סופריטו

קבלו תעלול ספניולי שתמיד עובד

נכון השיחוק הכי גדול הוא כשהשלם גדול מסך חלקיו? אז במתכון הזה – שחוק שיחקנו אותה בענק. בשר סופריטו, פלא ספניולי ידוע ואהוב, הוא בסך הכל צלי עם תפוחי אדמה. אבל תעלול חמוד למשעי של טיגון תפוחי האדמה ואז בישולם יחד עם הבשר כמעט באפס נוזלים הופך את הסיר הזה למשאת נפש. שימו לב: הסוד טמון באיפוק. לא להוסיף נוזלים, לא לערבב בכף, לא להכביר מרכיבים – כמה צנוע, ככה מושלם.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן