הדבר הכי מנחם שאני יכול להגיד למי שמפחד מהכנת קזנדיבי (מין קרם ברולה טורקי הפוך) שבמהכה צריך לשרוף סוכר למוות בתוך פיירקס, היא שהמהדרין מכינים את הפודינג הזה על בסיס טאווק-גוגסו – מנה עם שם בלתי אפשרי ועם מרכיבים עוד יותר בלתי אפשריים: זה פודינג חלב וחזה עוף. כן-כן, חזה עוף.
אבל אפשר להכין קזנדיבי גם בלי חזה עוף וזה מה שנעשה היום. תתכוננו – זה מצחיק, זה מאתגר, זה דורש עצבי ברזל וזה אחד מקינוחי הרושם הטעימים ביותר בתבל. ולא, אין מה לפחד מלהניח פיירקס על האש – הוא לא מתפוצץ. מי שממש מבועת (או שסתם אין לו פיירקס) יכול להשתמש בתבנית מתכת, ואפילו במחבת.
יאללה, לעבודה: