הבטטות הכי טעימות בעולם (והידד לעז תלם!)

כן. גנבתי מתכון. מעז תלם האליל. וגם פישטתי אותו (את המתכון)

אם גונבים ממישהו שווה זו לא בושה. אולי לא כבוד גדול – אבל גם לא בושה. את מתכון הבטטות הטעימות בתבל גנבתי מעז תלם, בעל הבלוג https://www.thekitchencoach.co.il ומחבר ספר הבישול 'ספר הכרובית'. אני מת עליו. הוא מוכשר וידען וצנוע ופשוט רואים שהוא מסוג האנשים שהיית מת להיות חבר שלהם. ותשמעו: מתכון הבטטות שלו – אין דברים כאלה.

לכאורה – מה כבר עושים: מתבלים בטטות, שמים בתנור ויאללה. אבל כאן השלם באמת גדול מסך חלקיו ויוצאת מנה שאי אפשר להפסיק לאכול: כתוספת, במנה עיקרית (אם משדכים לבטטות על שולחן האוכל סלט, פרוסות גבינה ופרוסות לחם) וגם כתוכן לכריכים. בהיותי הנודניק שאני, הריני מכין את המתכון באופן טיפ-טיפונת שונה, כי עז תלם, למשל, ממליץ על עלי תימין (ואף מסביר היכן להניח אותם לתוצאה מיטבית) אבל לי אף פעם אין תימין וגם כי, אתם יודעים, כל אחד והרגליו. ממליץ בכל פה על המתכון (והמתכונים בכלל) של עז תלם. והנה הגירסה שלי.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן