עוגת שחיתות עם תרמית

כמעט הכל ממוצרים מוכנים קנויים והתוצאה - יאמי!

נכון לפעמים אין, אבל ממש אין זמן לאפות עוגה, לקנות זה פדיחה ובכל זאת חייבים עוגת רושם כדי שהקוזינה תתפלץ? אהה! חובבי בא לעזרה: הנה מתכון לעוגה שמכינים מחומרים קנויים ומוכנים שיש בארון: עלי קרם שניט מוכנים שמחזיקים בניילון חודשים ולדעתי מתוכננים כך שישרדו שואה גרעינית, ממרח ספקולוס, שהוא ממרח עוגיות הלוטוס הטעים הזה שנכנס עכשיו לאופנה ונמכר אפילו בפיצוציות, נוטלה שהיא כידוע הדבר הטעים ביותר שניתן להכניס לצנצנת וגם אינסטנט פודינג וניל – כאן כבר יש טיפונת עבודה, כי צריך לערבב עם שמנת וחלב (הו, הסבל והעמל!).

זה הבסיס

 

והנה קרם העוגיות

 

 

לא להתקמצן עם הנוטלה!

 

יאמי!

 

מתקבלת עוגת שכבות מרהיבה שקל לפרוס וכיף לאכול. בעוגה שלי זריתי מעל אגוזי לוז כי אני מת עליהם – אפשר להחליף אותם בתלתלי שוקולד, סוכריות עדשים (אבל רק ברגע האחרון, כי הצבע נמרח!), פקאנים מסוכרים או אפילו שברי עוגיות יבשות – משהו שעושה פריך בפה. וזהו, יש עוגה שלא במהרה תישכח. רק אל תשאלו אותי כמה קלוריות יש בפרוסה. לדעתי, המתמטיקה של היום עוד לא הגיעה למספרים אסטרונומיים כאלה.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן