אם כבר מכינים פסטה לקינוח – לפחות שיהיה מעניין. קונקילה הן קונכיות פסטה ענקיות (יש במעדניות, או שאולי הביאו לך כשעוד נסעו לאיטליה או לפחות לדיוטי פרי). בדרך כלל מכינים אותן בקטבים מלוחים, כמובן, אבל מפאת גודלן, הן אידיאליות למילוי. החלטתי שאני רוצה למלא אותן במשהו כחול ובלי צבע מאכל. מה עשיתי? קניתי אבקת ספירולינה כחולה (רק בקופה גיליתי את המחיר – 249 ש"ח לשקית – אבל התביישתי להחזיר). תראו, הנה השקית כולל תווית המחיר:
מתברר שזה מזון על, אחד החומרים הבריאים ביותר בטבע. בריאים לא לחשבון הבנק ולא לשלוות הנפש, אבל דלגו. שימו לב שיש ספירולינה ירוקה (סתם אצה מטומטמת) ויש כחולה. אני נשבע לכם שיש בפנים גם נצנצים מהטבע. רבע כפית מזה ערבבתי עם גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר וקליפת לימון. יצא מילוי מגניב (וטעים) בצבע תכלת.
זהו, בישלתי את הקונקילה כמו פסטה, שיקשקתי בקקאו ואבקת סוכר ומילאתי בפיסטוקים ובמשחה התכלת. יצא טעים ומקורי ואני מרגיש אדיוט עד עכשיו.
יאללה, לעבודה: