סינדרלה הייתה די אבלה

כי מי עושה מדלעת כירכרה?! כל כך יותר טעים למלא אותה בפריקה ולאכול (עם הקליפה!)

"מה זה?!", שואל ההלך התם בשוק את עצמו בחולפו על פני ערימות כתומות בשולי חנויות הירק. אהה! אלה דלעות יפניות! הן יפות, טעימות, מתוקות, ומתאימות למילוי כמו שהן – בשלמותן. ומה אתם יודעים – אוכלים גם את הקליפה.

כל שצריך הוא להסיר בעזרת סכין חדה את הלמעלה, להיפטר מהסחלה שבפנים, למלא ולאפות. אם משלבים במילוי ביצה, היא תחזיק הכל "הומד" וכך אפשר יהיה לפרוס את הדלעת ממש כמו עוגה. בנה, זו התוצאה הסופית:

תודו שזה מקסים. וכל כך קל! יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן