סופריטו קציצות ועוז נפש

כן, עוז נפש. בלי זה - לא יעבוד

בבואך להכין סופריטו, שומה עליך להתחמש בעוז נפש. בלי טיגון כפול וברוך שמן של תפוחי האדמה – זה פשוט לא יצליח. ככה זה, יש תבשילים שאינם קשורים לשום דיאטה, ואם ייצא לכם לשמוע (ואני מאוד מקווה שלא) מישהו אומר "הכנתי סופריטו אבל עם תפוחי אדמה אפויים במקום מטוגנים" – נוסו מפניו.

תפוחי האדמה: בלי טיגון זה לא הגון

תפוחי האדמה צריכים להיות מושחמים בטיגון כפול, כדי שתהייה להם קליפה פציחה שכזו, שתספוג את רוטב הבשר ועדיין תישאר פריכה. וגם התבשיל עצמו חשוב, כמובן. הוא צריך להיות נפלא כל כך, שתרצו לאכול אותו אפילו בלי תוספת תפוחי האדמה שנכנסת אליו לקראת הסוף. אפשר להכין עם נתחי בשר ואפשר עם קציצות (אפשר אפילו עם עוף) אבל חשוב לזכור לא להיסחף עם כמות הרוטב ולהשגיח כל הזמן שלא נשרף. לא מסובך אבל מצריך השקעה מסוימת. התוצאה – חלום.

גם לפני תפוחי האדמה זה טעים

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן