אפיו ספניולי

קבלו מתכון טבעוני שמוכיח שלפעמים השלם גדול מסך חלקיו

אפיו (Apio) הוא סלט ספניולי פשוט של ירקות שורש מבושלים בלימון, סוכר וטיפונת שמן. נשמע בסיסי לתפארת, אבל הסכיתו: זה בכלל מקבל טעם של ארטישוק, וזה ממכר להפליא וזה כל כך פשוט להכנה ותענוגי לצריכה שאסור בתכלית האיסור לדלג על הפלא הזה.

לא נראה מי יודע מה, האפיו בסיר

כשהירקות מתבשלים בסיר לא נראה שייצא מזה משהו. אבל אחרי גיבושון במקרר מתקבל סלט נפלא שמחזיק מעמד כמה ימים בקירור וששאריותיו נפלאות ב…כריכים! בי נשבעתי.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן