העוגה הכי טעימה בעולם

מתכון עתיק, פשוט וביריון שתמיד מצדיק את שמו

תראו לי ילד (או מבוגר) שיכול להכחיש שזו העוגה הכי טעימה בעולם: שכבות של ביסקוויטים רטובים, קרם וניל תעשייתי לתפארת ומעליו גנאש שוקולד.

 

גם ניגוד הצבעים שבעוגה מרהיב: קרם לבן, ציפוי שחור (ולכן, כדי לתת כבוד לזברות, כדאי להשתמש בביסקוויטים בטעם שוקולד, אבל אין הכרח). שימו לב לגבינה הלבנה שבקרם הווניל: גבינה פשוטה למריחה, אפשר 5% (גם השמנת יכולה להיות שמנת 10%). אין צורך בגבינת שמנת כלל וכלל. הגבינה הלבנה מוסיפה לקרם חמצמצות קלילה ונהדרת.

למשחק הצבעים והטמפרטורות יש תפקיד, העוגה בשלב הציפוי

לא לשכוח לתת לעוגה להצטנן לפני שיוצקים עליה את ציפוי השוקולד (שגם הוא לא צריך להיות לוהט) – אחרת הלבן והשחור מתערבבים וזה מבאס. וטיפ אחרון: אם רוצים עוגה מושחתת במיוחד, מכינים שתי כמויות פודינג (כפול ממה שבמתכון) – כמות אחת של פודינג שוקולד וכמות אחת של פודינג וניל. ואז העוגה תורכב משכבת ביסקוויטים, שכבת פודינג וניל, עוד שכבת ביסקוויטים, שכבת פודינג שוקולד, עוד שכבת ביסקוויטים ומעל קרם שוקולד. אבל אז צריך לשנות את שם העוגה ל"העוגה הכי טעימה ביקום". לא, רק שתדעו.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן