עוגת אגוזים פשוטה

אבל טעימה לאללה. כזאת שמתאהבים בה

העוגה שלהלן היא עוגה קטנה ליום חול. פשוטה, לא מפונפנת, בלי קישוטים, עם סדקים מלמעלה ובלי ציפוי מי יודע מה. ולכן אני מאוהב בה לחתולין: כי היא כמונו.

יש בה חצי כוס חלב, אבל אם רוצים, אפשר להחליף את החלב במיץ תפוזים וכך מתקבלת עוגה פארווה (עם טעם עשיר לתפארת, אל דאגה) שמתאימה לכל ארוחה ולכל נשנוש. מדובר בעוגה במינימום עבודה, כזו שתמיד מצליחה (ועושה ריח מדהים בכל הבית!). מובן שאפשר להחליף את אגוזי המלך בשקדים או באגוזי לוז או במה שיש, אבל אגוזי מלך הכי בריאים והכי שווים.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן