ממתק שוקולד וטחינה

פשוט באופן מביך, טעים באופן פלילי, ואפילו פארווה!

לפעמים (כלומר תמיד) מה שהכי פשוט הכי טוב. המתכון הבא כולל שניים וחצי מרכיבים והוא מושלם בתכלית. מדובר בטראפלס שוקולד עשירים שאת החמאה או השמנת שבהם מחליפה טחינה גולמית ולכן הם גם פארווה, ומתאימים לרגישים ללקטוז או לשומרי כשרות. קיבלתי את המתכון בדיוור השבועי של The Jewish Food Society – מפעלה המדהים של נעמה שפי, שאני ממליץ בחום לעקוב אחריו. זה מקור לא אכזב למתכונים משובחים.

תראו איזה יופי!

וכרגיל, הבקשות השגרתיות: שוקולד 70% יניב טראפלס טעימים יותר. וכך גם טחינה איכותית.

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן