כל הקיץ בתבנית

קראמבל פירות קיץ הוא דרך לאכול את כל החמסין בבת אחת ובקלות

יש לכם במקרר משמשים שעבר זמנם? אולי שזיפים עם נקודות? דובדבנים שנשארו מהסלסלה שקניתם? אפרסקים שהילדים מסרבים לאכול כי הם לא אוכלים פירות עם זמש? נו, אז יש לכם קראמבל.

 

הקינוח הפשוט והמבולגן הזה עושה שימוש משובח בפירות נידחים מירכתי המקרר. ממש כמו שהקציצה היא מפלטה של החלה משלשום, הקראמבל הוא ישועתו של המשמש שקפצה עליו הזקנה – הוא הופך אותו למשהו זוהר ופלאי (גם אם לא הכי מעוצב בעולם).

קראמבל, כל השלבים

זה מתחיל בתבנית עגולה משומנת וזרויה בסוכר, ממשיך בתבנית פירות קיץ דחויים שנקצצים ומגולענים (לא להאמין איזה עסיס יפה תואר הם יפיקו!), ממשיך בתערובת של שיבולת שועל (אח! אני מת עליה ועל שועלים) וקינמון עם חמאה כמובן ומסתיים במאפה… נו, מאפה מכוער.

 

אין דבר. כמה שהוא מכוער – ככה הוא פשוט להכנה וטעים.

 

יאללה, לעבודה:

תגיות
דילוג לתוכן