בקר בזיתים (מתכון ספניולי)

ולא סתם בזיתים, אלא גם עם פול טרי! טוב, אם אין לכם, גם אפונה קפואה עובדת

צריך לחכות לשבוע הזה, שהוא הגבול בין האביב לקיץ, כדי להכין בקר בזיתים, לימון ופול. עדיין יש פול, כי שלהי אביב, עדיין כיף לאכול תבשילים כבדים, כי הקיץ עוד לא מתפרע. וזה כל כך טעים! דא עקא, יש התראות ומגבלות: ראשית, אוי ואבוי למי שמנסה לתחמן ולהשתמש בזיתים מגולענים מקופסה. הכישלון מובטח. חייבים, פשוט חייבים זיתים סוריים שבורים, ולהפריד אותם אחד אחד מהחרצן. כן, יש כאן עמל. אבל זה שווה את זה.

עמל, אבל משתלם. הזיתים

שנית, הפול מוסיף המון ולמרות שכבר אין במרכולים, יש בהחלט בשווקים. אם אין, אפשר להשתמש בקפוא או באפונה קפואה, אבל הכי טעים עם פול טרי, כמובן. הבשר שמתאים לתבשיל הזה הוא בקר לבישול ארוך, כתף 5 הוא ההימור הבטוח ביותר. בקשו מהקצב שיחתוך את הבשר לקוביות של שני ס"מ, וטגנו אותן היטב בתחילת התהליך – זה מוסיף המון טעם.

חכו, זה עוד לא שחום!

זהו, תוספת של אורז לפן פשוט שבפשוטים ואתם מסודרים וספניוליים לאללה.

יאללה לעבודה:

תגיות

אולי יעניין אותך גם

דילוג לתוכן