בראוניז תמרים בנוסח עדות הטבעונים
פתאום כולם מכינים את הממתק הזה – סוג של בראוניז אבל בלי בצק ועם תעלול באמצע. אולי זה בגלל שכולם נתקעו עם קופסאות שילחג שתמיד יש בהן תמרים, אגוזים, חמאת
פתאום כולם מכינים את הממתק הזה – סוג של בראוניז אבל בלי בצק ועם תעלול באמצע. אולי זה בגלל שכולם נתקעו עם קופסאות שילחג שתמיד יש בהן תמרים, אגוזים, חמאת
"רוקאק" היא מילה שמית המתייחסת לבצק דק. לפעמים זה לחם, לפעמים צנימים, לפעמים עלי בצק – תלוי מאיפה במרחב השמי הגעת. בצק יופקה הוא הפלא הטורקי שעיקרו הוא יריעות בצק
כבר דובר כאן לא פעם בחברתי גילית האלילית, שכל מה שהיא מבשלת יוצא מופלא ביותר. הפעם זו עוגת תמרים לחה, מתוקה, שחומה ומשובחה, שרק אחרי שנוגסים בה בעצם מבינים: התמרים
העוזרת עשתה איחוד קופסאות ושמה את התמרים והקאשיו (המלוח) באות מיכל. מפאת קמצנותי, אכלתי את זה. התברר שהשילוב עובד! ישר הגיתי עוגה מעוטת מרכיבים ומבוססת סילאן כדי לחגוג את ההפתעה.
כן, רבותי, נסים קורים: אביגיל אהרון מ'אביגיל פותחת שולחן' בטבריה הסגירה לידי מתכון. אחרי שקינחתי שתי ארוחות במסעדה המופלאה שלה (עוד לא הייתם? מה אתם, דפוקים?!) בעוגיות האלה, היא שלחה
יש מוצר חדש וגאוני על המדף: קמח שמרים – כזה שעורבבו לתוכו מספיק שמרים כדי להתפיח אותו בקלות ובבטחה בלחמים, עוגות ומה לא. בעצם, הפטנט הוא שמערבבים שמרים יבשים לתוך