טאבולה ישראלית (של ווחשים)
הסלט הנהדר הזה הוא אחת מאבני היסוד של המטבח הערבי בכלל והלבנוני בפרט. עיקרו הוא שידוך מבורך בין בורגול לבין עשבי תיבול. הגירסה הישראלית הרבה יותר ליבראלית וגם עושה שימוש
הסלט הנהדר הזה הוא אחת מאבני היסוד של המטבח הערבי בכלל והלבנוני בפרט. עיקרו הוא שידוך מבורך בין בורגול לבין עשבי תיבול. הגירסה הישראלית הרבה יותר ליבראלית וגם עושה שימוש
מן המפורסמות הוא (ובמקביל סוד כמוס – ככה זה, יש אוקסימורונים בחיים), שסחוג אמיתי מכינים רק במסחג. מסחג (או מסחגה) היא אבן שחורה, גדולה ושטוחה, שעליה מניחים מה שרוצים לכתוש
אני עדיין בענייני מתכונים מסדנת הבישול של פורום ההורים השכולים. ובכן, ישבנו בבית יפה ברמת גן, בגינה מופלאה ובה שני חתלתולים שחורים (אחד קצוץ זנב). בעוד חוסאם עבאס ואני מפצירים
גבירותי ורבותי, שיחוק! הנה מנה שמתברגת בקלות לקטגוריית ה'איך לא חשבנו על זה קודם'. מדובר בתפוחי אדמה אפויים בתנור, ואז מפוצלחים ואופיים שוב. זה טעים פי אלף מסתם תפוחי אדמה
מן המפורסמות הוא, שלאל יש חוש הומור חולני במקצת. תמיד לצמחונים נולדים ילדים חובבי בשר, תמיד לקרניבורים נולדים ילדים טבעונים, שלא לדבר עלי, איש שמסרב להפעיל את מכשיר הטלוויזיה מסיבות
מסכנים הקישואים. לא נורא הצליח להם. יצא להם שם של… איך נגדיר זאת בעדינות? הלפלפים של הירקות. וזה לא הוגן: מדובר בירק צנוע, עמל, חרוץ שעושה עבודה קשה במרקים, בתבשילים