
פוקצ'ה – הוראות הפעלה
בצקי שמרים מהלכים אימים על הציבור, ולא בצדק. בצק שמרים הוא חיה חסונה ובריונית ואפשר להקפיא אותו, להפשיר אותו, להשהות אותו, לצנן אותו ובאופן כללי להתעמר בו לא מעט, ועדיין
בצקי שמרים מהלכים אימים על הציבור, ולא בצדק. בצק שמרים הוא חיה חסונה ובריונית ואפשר להקפיא אותו, להפשיר אותו, להשהות אותו, לצנן אותו ובאופן כללי להתעמר בו לא מעט, ועדיין
אנו, התימנים – קשה להרשים אותנו עם בצקים דמויי מלווח. אז אם אני, נצר לרבי שלום שבזי (תוכיחו שלא) אומר לכם שהמתכון שיוגש להלן מדהים – תסמכו עלי. מדובר במתכון
אם יש לכם חברים ספניוליים – הנה קיצור דרך אל לבם. בולמס, הלחמניות הנפלאות ביותר של העדה, אמנם קרויות בשם גנאי, אבל הן כובשות לבב ומצודדות מאוד למרות (ואולי בזכות)
השם הגליציאנרי (והבלתי אפשרי) של המאפה הזה הוא – קחו נשימה ארוכה – מאנדעבורטשינעק. הוגים את זה כך: Mandevortshineck. אנחנו נסתפק בתרגום לעברית. המתכון המקורי והמוסמך הוא של השף שמיל
יש מוצר חדש וגאוני על המדף: קמח שמרים – כזה שעורבבו לתוכו מספיק שמרים כדי להתפיח אותו בקלות ובבטחה בלחמים, עוגות ומה לא. בעצם, הפטנט הוא שמערבבים שמרים יבשים לתוך