קציצות הגבינה של אמא שלי
שני מתכונים בלבד ידעה אמא שלי להכין: קציצות גבינה ועוף בתנור. האמת, אני שודד ממנה כאן באכזריות את המתכון השלישי שלה – ביצים קשות – אבל בינינו, זה לא ממש
שני מתכונים בלבד ידעה אמא שלי להכין: קציצות גבינה ועוף בתנור. האמת, אני שודד ממנה כאן באכזריות את המתכון השלישי שלה – ביצים קשות – אבל בינינו, זה לא ממש
26אני מת על קאדה: מעטפות בצק שמרים דקיק, ממולאות בתערובת גבינות וצרובות על מחבת ללא שמן או כמעט ללא שמן. דא עקא, את הקאדה מכינים אחינו הכורדים מבצק שמרים. פשוט,
סטראטה הוא מאפה שכבות אמריקני הנסמך על הרבה מאוד, ובכן, זבלה. מפתה, לא? טוב, לא בדיוק זבלה, אבל לחם ישן, כזה שמקומו הטבעי הוא בזבל (ואם גם אתכם חינכו שלחם
בכל פעם שמכינים ארוחה חלבית, כזו שעיקרה הוא סלטים שהקרובים מביאים וגבינות שקנינו בשוק וחביתות שעושות רגשות אשם, צריך גם כיכר לחם בריאה וענקמונית שתשמש כנושאת מטוסים – עליה ינחתו
תראו מה זה חוסר צדק. תראו כמה יחסי ציבור יכולים להשפיע: כולנו מכירים את נס חג החנוכה (למי ששכח: פך השמן). כולנו מכירים את נס חג הפסח (למי ששכח: חצינו