הסחוג של משפחת מחבוב
מן המפורסמות הוא (ובמקביל סוד כמוס – ככה זה, יש אוקסימורונים בחיים), שסחוג אמיתי מכינים רק במסחג. מסחג (או מסחגה) היא אבן שחורה, גדולה ושטוחה, שעליה מניחים מה שרוצים לכתוש
מן המפורסמות הוא (ובמקביל סוד כמוס – ככה זה, יש אוקסימורונים בחיים), שסחוג אמיתי מכינים רק במסחג. מסחג (או מסחגה) היא אבן שחורה, גדולה ושטוחה, שעליה מניחים מה שרוצים לכתוש
בעצם, מדובר במה שנגלה לעין אחרי תאונת דרכים (שלא לומר פיגוע) של דגים: זוועת עולם. אבל העולם המזדווע סוגד לזה. סביצ'ה – מנת פלא פרואנית שעיקרה שילוב בין דג נא
מרק הפטריות של אופרה ווינפרי מלווה אותי כבר שנים. זה המתכון הראשון (!) שבישלתי בטלוויזיה, בפרק הראשון של העונה הראשונה של 'עושים שוק', כשעוד כתבנו על פפירוס והמחשבים עבדו על
הסלט שמתכונו יובא להלן הוא אחד מלקחי הסופה שהשתוללה כאן בשי-שבת. הוא התוספת האידיאלית לתבשילי קדירה כבדים (טשולנט, חמין, בשר עם שעועית, שפונדרה בתנור ושאר צרות דיאטתיות) בהיותו רענן, צונן
לפעמים השלם לא רק גדול מסף חלקיו, הוא אפילו עושה מהם צחוק. קחו לדוגמה את סלט המנגו הזה – לא רק שהוא טעים פחד ומשמש נושא מופלא לשיחה במהלך כל
מסכנים הקישואים. לא נורא הצליח להם. יצא להם שם של… איך נגדיר זאת בעדינות? הלפלפים של הירקות. וזה לא הוגן: מדובר בירק צנוע, עמל, חרוץ שעושה עבודה קשה במרקים, בתבשילים
הנה הישג נדיר: מצאתי מדריך כושר שאינו רשע מרושע! בדרך כלל אני מפחד מהעם הזה פחד מוות, כי הם תמיד מגוידים, שריריים, דלי שומן ועם עבר חשוד מאוד של מד"סיות.