עוגת תפוחים הכי פשוטה שיש
מי שטוען שיש התאמה בין כמה מתכון מסובך לכמה הוא טעים אינו יודע על מה הוא מדבר. אולי בקונדיטוריה ופטיסרי זה נכון – ככל שיש יותר שכבות וצבעים, העינסטוש יותר
מי שטוען שיש התאמה בין כמה מתכון מסובך לכמה הוא טעים אינו יודע על מה הוא מדבר. אולי בקונדיטוריה ופטיסרי זה נכון – ככל שיש יותר שכבות וצבעים, העינסטוש יותר
כבר למעלה משנה משתולל ברשת מתכון של לחם פראי – לחם אוסטרלי מחולל ניסים שאינו מצריך שום לישה ונאפה בסיר ברזל. לקח לי לא מעט זמן לאזור אומץ ולהכין את
אנחנו סוגדים לגילית. כל מה שהיא אומרת אנחנו עושים, וכל מה שאנחנו לא יודעים אנחנו שואלים אותה וכל מה שהיא מבשלת אנחנו זוללים כאילו אין מחר. למשל הקרקרים האלה: לא
זה התחיל מכתבה די תמימה ששלחו לי על "המתכון הפופולארי ביותר בתולדות מדורי האוכל של הניו יורק טיימס". מתברר שזה מתכון לעוגת שזיפים קיצית, כמו זו שכולנו אוהבים: בצק טעים,
זוכרים את החבילות שהקיבוצניקים היו מקבלים לצבא? איך קינאתי בהם! נראה היה שבקיבוצים יש מישהו (האקונומית? יוסק'ה מהפלחה? מי?!) שתפקידו לשלוח חבילות לחיילים. לא שהם קיבלו משהו יוצא דופן שלא
במסעדת פיצרון המשובחת (שדרות ההשכלה 1, תל אביב), שבבעלותה של אמא של הבת שלי, התחיל לעבוד פבל קפלן. פבל, מעבר להיותו איש מופלא ביותר, הוא טבח מוכשר מאין כמוהו ואופה