תגית: קמח מלא

עוגת תפוחים הכי פשוטה שיש

מי שטוען שיש התאמה בין כמה מתכון מסובך לכמה הוא טעים אינו יודע על מה הוא מדבר. אולי בקונדיטוריה ופטיסרי זה נכון – ככל שיש יותר שכבות וצבעים, העינסטוש יותר

קרא עוד »

לחם קסמים אוסטרלי

כבר למעלה משנה משתולל ברשת מתכון של לחם פראי – לחם אוסטרלי מחולל ניסים שאינו מצריך שום לישה ונאפה בסיר ברזל. לקח לי לא מעט זמן לאזור אומץ ולהכין את

קרא עוד »

הקרקרים הטבעוניים של גילית

אנחנו סוגדים לגילית. כל מה שהיא אומרת אנחנו עושים, וכל מה שאנחנו לא יודעים אנחנו שואלים אותה וכל מה שהיא מבשלת אנחנו זוללים כאילו אין מחר. למשל הקרקרים האלה: לא

קרא עוד »

עוגת ראש השנה למבוגרים בלבד

זה התחיל מכתבה די תמימה ששלחו לי על "המתכון הפופולארי ביותר בתולדות מדורי האוכל של הניו יורק טיימס". מתברר שזה מתכון לעוגת שזיפים קיצית, כמו זו שכולנו אוהבים: בצק טעים,

קרא עוד »

רולדה כמו פעם (אבל בת זמננו!)

זוכרים את החבילות שהקיבוצניקים היו מקבלים לצבא? איך קינאתי בהם! נראה היה שבקיבוצים יש מישהו (האקונומית? יוסק'ה מהפלחה? מי?!) שתפקידו לשלוח חבילות לחיילים. לא שהם קיבלו משהו יוצא דופן שלא

קרא עוד »

עוגת התפוחים של פבל המלך

במסעדת פיצרון המשובחת (שדרות ההשכלה 1, תל אביב), שבבעלותה של אמא של הבת שלי, התחיל לעבוד פבל קפלן. פבל, מעבר להיותו איש מופלא ביותר, הוא טבח מוכשר מאין כמוהו ואופה

קרא עוד »

תגיות

הצג עוד
דילוג לתוכן