ספגטי של רוצחים סדרתיים
מכירים את זה שפתאום יש מתכון שבכל אתרי הבישול וחשבונות העינסטוש חוגגים עליו? ובכן, המתכון הזה הוא בסגנון. המקור הוא בפוליה – העקב של המגף האיטלקי ואחד המחוזות העניים ביותר
מכירים את זה שפתאום יש מתכון שבכל אתרי הבישול וחשבונות העינסטוש חוגגים עליו? ובכן, המתכון הזה הוא בסגנון. המקור הוא בפוליה – העקב של המגף האיטלקי ואחד המחוזות העניים ביותר
אם כבר מכינים פסטה לקינוח – לפחות שיהיה מעניין. קונקילה הן קונכיות פסטה ענקיות (יש במעדניות, או שאולי הביאו לך כשעוד נסעו לאיטליה או לפחות לדיוטי פרי). בדרך כלל מכינים
סיר גדול ובו פסטה, רוטב עגבניות וקציצות (צמחונים: יש לכם גירסה עם קוביות חציל במקום) – מה יותר ביתי, ממלא ומשביע מזה? אני אגיד לכם מה: לתחמן את האיטלקים על
עם הצלחה אין מתווכחים, ועוד פחות מזה עם טעם הציבור. כדורי בשר ברוטב עגבניות הוכיחו את עצמם כמה שהעם – מה העם – כל העמים (מה כל העמים?! האנושות לדורותיה!)
בעצם, זו מנה של פסטה ברוטב עגבניות. אבל אוי, כמה רושם! הטימבאלו (ויש המכנים אותו ,טימפאנו,) הוא מאפה פסטה המתעטף ברדיד חצילים ומצריך קצת אקרובטיקה. רק קצת, לא להיבהל, ועדיין
כלל ידוע הוא שמה שהכי פשוט – הכי טוב (וחוק החילוף חל על הכלל הזה). זה נכון לגבי אופנה, זה נכון לגבי כתיבה וזה נכון גם לגבי… רוטב עגבניות! כן,
כל מי שקרא את הכותרת והגיע למסקנה שעכשיו העונה של הפסטה – אחי הוא. אני לא כל כך זוכר מה בעונה ומתי. חוץ מתפוזים בחורף ואבטיחים בקיץ הכל קצת מתבלגן