עוגת ברטון משופרת
עוגת ברטון היא קלאסיקה ממחוז ברטאן שבצרפת. מדובר במאפה זהוב וניחוחי שהטריק שלו הוא שימוש חסר בושה בחלמוני ביצים. שישה חלמונים יש בעוגה הזו והם מעניקים לה אורך ימים, טעם,
עוגת ברטון היא קלאסיקה ממחוז ברטאן שבצרפת. מדובר במאפה זהוב וניחוחי שהטריק שלו הוא שימוש חסר בושה בחלמוני ביצים. שישה חלמונים יש בעוגה הזו והם מעניקים לה אורך ימים, טעם,
עכשיו שהדובדבנים בשפע ולא יקרים – זה הזמן להתחרע עליהם ללא בושה. העוגה שלהלן עושה בהם שימוש צוהל ומחזקת אותם (לצבע ולנוי) גם בשזיפים אדומים. אבל רגע, רגע, חכו! הפטנט
דובדבנים זה כמו הריון. אין קצת – או שיש או שאין. כל השנה מתגעגעים אליהם, פתאום הם מגיעים לשוק ורובצים בדוכנים בערימות ענק ואז, שבועיים-שלושה אחרי – בום. נעלמים.
תגידו, גם אתם הולכים בשוק ונבוכים? כי אני – כשאני רואה ירק או פרי שאמורים להיות יקרים, נדירים, נזר הבריאה, ופתאום מגיע שיא העונה שלהם והם נערמים בהררים ונמכרים בגרוש