
קציצות עגבנייה יווניות
הנה מתכון מוזר. הוא מוזר מפני שהוא יותר טעים אפוי ממטוגן (וזה לגמרי בניגוד לחוקי המטבח והטבע), הוא מוזר מפני שהוא יותר טעים קר מחם והוא מוזר מפני שהוא מכוער
הנה מתכון מוזר. הוא מוזר מפני שהוא יותר טעים אפוי ממטוגן (וזה לגמרי בניגוד לחוקי המטבח והטבע), הוא מוזר מפני שהוא יותר טעים קר מחם והוא מוזר מפני שהוא מכוער
המרק הזה שייך לחלוטין לסבתא שלי. זה מה שהיא הייתה מכינה לי, בשתי דקות, בימים קרים. הוא מופיע בספר 'סוכריות מהשמיים' יחד עם ההסבר לשמו המוזר: גרגרי האורז שבו נפתחים
שני מתכונים בלבד ידעה אמא שלי להכין: קציצות גבינה ועוף בתנור. האמת, אני שודד ממנה כאן באכזריות את המתכון השלישי שלה – ביצים קשות – אבל בינינו, זה לא ממש
עם הצלחה אין מתווכחים, ועוד פחות מזה עם טעם הציבור. כדורי בשר ברוטב עגבניות הוכיחו את עצמם כמה שהעם – מה העם – כל העמים (מה כל העמים?! האנושות לדורותיה!)
כלל ידוע הוא שמה שהכי פשוט – הכי טוב (וחוק החילוף חל על הכלל הזה). זה נכון לגבי אופנה, זה נכון לגבי כתיבה וזה נכון גם לגבי… רוטב עגבניות! כן,
אנחנו טסים בגובה 37,000 רגל, כבר ישנו, כבר קמנו, כבר ראינו סרטים עם קול ובלי קול, כבר אכלנו ארוחת ערב וארוחת בוקר, כבר שתינו הרבה יותר מדי אלכוהול, כבר קמנו