ניוקי דלורית (כולל תיחמונים)
ניוקי, אותם ענני בצק איטלקיים שנהוג להכין מתפוחי אדמה וקמח, הם מנה מאתגרת לבישול: הם נוטים ללכלך, הם נוטים להתפרק, הבצק תעלולי ויש פיתוי רב להופכו לנוח יותר לעיבוד (מה
ניוקי, אותם ענני בצק איטלקיים שנהוג להכין מתפוחי אדמה וקמח, הם מנה מאתגרת לבישול: הם נוטים ללכלך, הם נוטים להתפרק, הבצק תעלולי ויש פיתוי רב להופכו לנוח יותר לעיבוד (מה
תמיד כששואלים אותי "מה המטבח הטוב בעולם" אני משיב: יש שניים. הפרסי (בגלל התחכום) והטריפוליטאי (בגלל הלב). אין, אין על אוכל טריפוליטאי, עם השמן, עם הרוטב האדום, עם החום והחיוך
צירוף מקרים מוצלח וממוזל במיוחד של שבתות גשומות וטריפוליטאים מתגעגעים הציף אל הזיכרון שלוש פעמים בחודש האחרון מתכון נושן: נוקידס. שוב ושוב קיבלתי פניות במייל ובפייסבוק בנוסח "אולי אתה יודע