
מרק פרסי סגול
המרק הזה קצת מזכיר מרק קובה סלק, אבל: א. אין בו קובה. ב. (סליחה, עיראקים וכורדים) כמו תמיד אצל הפרסים – הוא יותר טעים. במקום קובה יש במרק אורז ואפונה.
המרק הזה קצת מזכיר מרק קובה סלק, אבל: א. אין בו קובה. ב. (סליחה, עיראקים וכורדים) כמו תמיד אצל הפרסים – הוא יותר טעים. במקום קובה יש במרק אורז ואפונה.
מרק קובה סלק סגול הוא אחת המנות המחממות, המשביעות, הביתיות וגם המרשימות ביותר. הצבע מסנוור, והנה טיפ שלמדתי מהאתר של הבשלן האליל רון יוחננוב: אם מרסקים במעבד מזון סלק אחד
יש דברים שאני לא עושה בחיים: שוחה פרפר, רוכב על אופנוע, מטייל במדבר, צופה בתכניות ריאליטי ועוד ועוד. וגם ציר אני לא מבשל. לא בקר, לא עוף ולא ירקות. אין
הסורים קוראים לו חאמוד (כי הוא חמוץ) היוונים קוראים לו אבגולמונו (כי יש בו ביצה ולימון). מומה, סבתא שלי, קראה לו אלבונדיגאס, כי יש בו קציצות. המרק הזה היה אורח
בשכונת נחלת שבעה בירושלים (שהייתה לסבך מדרחובונים) ברחוב יואל משה סלומון 16, יש בית קפה קטן בשם 'רגע מתוק' שעושה כבוד למטבח ההונגרי ולרטרו העולמי. לא מזמן אכלתי שם רקוט