וישיסואז ורוד (ברבי, מאחורייך!)
כל הזמן אני רואה בטטות סגולות במרכול ושואל את עצמי מה עושים איתן. ואז, בדיוק כשבא לי רעיון – הן נעלמו! חשבתי להכין וישיסואז (מרק כרישה ותפוחי אדמה, המוגש קר),
כל הזמן אני רואה בטטות סגולות במרכול ושואל את עצמי מה עושים איתן. ואז, בדיוק כשבא לי רעיון – הן נעלמו! חשבתי להכין וישיסואז (מרק כרישה ותפוחי אדמה, המוגש קר),
מרק קר הוא דרך נפלאה לפתוח ארוחה קיצית, או – אם מוסיפים לו לחם וגבינה – להיות ארוחה קיצית מלאה. המפורסם מכולם הוא הגספצ'ו המבוסס על עגבניות ושום (אני מוסיף