מרק חרירה (גירסה אישית)
מן המפורסמות הוא, שכל מתכון עוגה מתחיל בשלוש ביצים, כל מתכון מרק מתחיל בשני בצלים, וכל מתכון מרוקאי מתחיל ב"קודם כל, תירגעי!". אז הנה, כנראה יש לי משאלת מוות, כי
מן המפורסמות הוא, שכל מתכון עוגה מתחיל בשלוש ביצים, כל מתכון מרק מתחיל בשני בצלים, וכל מתכון מרוקאי מתחיל ב"קודם כל, תירגעי!". אז הנה, כנראה יש לי משאלת מוות, כי
פעם בשבועיים שלושה, בסיר עקום וישן שתום-ידית, הכינה סבתא שלי קציצות מרוקאיות חריפות. הן היו מיוחדות וחריגות ושונות מכל מה שאכלנו בבית: מאורכות ולא עגולות, חריפות-אש, מרושעות וטעימות להלל. הסיר