הסחוג של משפחת מחבוב
מן המפורסמות הוא (ובמקביל סוד כמוס – ככה זה, יש אוקסימורונים בחיים), שסחוג אמיתי מכינים רק במסחג. מסחג (או מסחגה) היא אבן שחורה, גדולה ושטוחה, שעליה מניחים מה שרוצים לכתוש
מן המפורסמות הוא (ובמקביל סוד כמוס – ככה זה, יש אוקסימורונים בחיים), שסחוג אמיתי מכינים רק במסחג. מסחג (או מסחגה) היא אבן שחורה, גדולה ושטוחה, שעליה מניחים מה שרוצים לכתוש
מכירים את זה שהארוחה כל כך כבדה, שפשוט אי אפשר לקנח בעוגה? ליל הסדר הוא דוגמה מצוינת (שלא לדבר על קמח), אבל לא חסרות הזדמנויות. הנה קינוח קליל המורכב מתות
תתכוננו, זה תיכף בא. כמו נחיל ענק של נקבות ארבה. כמו רעידת אדמה בעוצמה 5.5 בסולם ריכטר. כמו ביקור פתע של גיסתך (עם הילדים). כמו סופת חול בדרום. כמו שרקייה
קצת מביך, אבל אני מכיר את מיכל אנסקי מכשהיא הייתה כזאת קטנה. האמא הנפלאה שלה היא קרובת משפחה שלי. ותראו איך היא גדלה נהדר: חכמה, מוכשרת, יפה ויודעת יותר מכולנו
"אתה צריך ללמוד ממולי להכין סלט כרוב", מודיעה לי הבת שלי בנון-שלאנטיות ומחזירה את מבטה למרקע. ואני שואל: כמה השפלות יכול אדם לעבור?! אני, שמתעב טלוויזיה וחושב שצריך לנתץ כל
אנחנו טסים בגובה 37,000 רגל, כבר ישנו, כבר קמנו, כבר ראינו סרטים עם קול ובלי קול, כבר אכלנו ארוחת ערב וארוחת בוקר, כבר שתינו הרבה יותר מדי אלכוהול, כבר קמנו
במסעדת נאייב, הפרסית מרחוב זבולון 12, בואך שוק לוינסקי, יש שתי אטרקציות מרכזיות (חוץ האוכל המשובח, כמובן): האחת היא מטפס המשתרג בעליצות על כל התקרה, והשנייה היא תמונה של נשיא
קצת מזעזע, אבל לאחד הקינוחים ההולנדיים המשובחים ביותר קוראים 'תינוק הולנדי'. והוא אפוי. מדובר בפנקייק ענקמוני (בגודל המחבת הכי גדול שיש לך בבית, אבל די דק) שאופים בתנור ומגישים עם
לפעמים השלם לא רק גדול מסף חלקיו, הוא אפילו עושה מהם צחוק. קחו לדוגמה את סלט המנגו הזה – לא רק שהוא טעים פחד ומשמש נושא מופלא לשיחה במהלך כל