פשטידה אפויה פעמיים
הנה מתכון קיץ קלאסי – בלי לטרוח כמעט. הוא מבוסס על בצק עלים קנוי (מי שרוצה חלבי – לבריאות. יש גם פארווה, ללא חמאה וללא מרגרינה). את הבצק אפשר לקנות
הנה מתכון קיץ קלאסי – בלי לטרוח כמעט. הוא מבוסס על בצק עלים קנוי (מי שרוצה חלבי – לבריאות. יש גם פארווה, ללא חמאה וללא מרגרינה). את הבצק אפשר לקנות
פאי הוא שילוב מושלם של פחמימות ריקות ושומן. וגם ירקות, להקלת ייסורי המצפון. מוסיפים לו סלט ירוק וכוסית יין ויש ארוחה נהדרת שאינה מצריכה מנה ראשונה (לקינוח אפשר להגיש פאי
כמה דרכים אתם מכירים לבישול שעועית ירוקה? תודו שמעט! או שאסיאתי או ברוטב עגבניות או מקסימום מטוגן בטמפורה ו… זהו. לאחרונה, בצירוף נסיבות מוזר, נתקעתי עם כמות לא הגיונית של