גם הערבים תימנים!
זה התחיל בסיור חומוסיות במזרח ירושלים, שם זכיתי להתוודע (בתיווכו של המדריך הדגול דורון יושע) לפאתה, מין מנה סודית של ערבים שעיקרה לחם מאתמול, טחינה ומי הבישול של החומוס. אתם
זה התחיל בסיור חומוסיות במזרח ירושלים, שם זכיתי להתוודע (בתיווכו של המדריך הדגול דורון יושע) לפאתה, מין מנה סודית של ערבים שעיקרה לחם מאתמול, טחינה ומי הבישול של החומוס. אתם
חשבתי שזו עוגה נצרתית. נוף עתאמנה השגיבה תיקנה אותי והסבירה שהמקור משכם. אבל רגע, על מה אנחנו מדברים בכלל? מוכנים? קיזחה. עוגה שחורה משחור, חתוכה למרובעים בצורת יהלומים ורוויה בסירופ
רבות דובר באוקרסימורון הקרוי "תל אביבי שחושב שהוא מבין בחומוס". אין דבר שמצחיק (או מרגיז) יותר ירושלמים מהמשפט הזה. מאיפה שהתל אביבים יבינו בחומוס? מהקניון? מאחוזת בית? אולי הסבים שלהם
נכנסים לעיר העתיקה משער הפרחים, צועדים בסמטאות, מגיעים למכולת שנראית הכי תמימה בעולם אבל באוויר, עוד לפני שנכנסים, מריחים שומשום. לא, טחינה. לא, שמן שומשום. טוב, הכל. במכולת יש דלת
זה שאני קונה דגים זה חזון אחרית הימים ועל כך יעיד קודם כל מוסי, מוכר הדגים של בחירי השפים התל אביביים, שגם אני פוקד את החנות שלו ברחוב הכרמל 25,