
הצפיחית החריפה
לא להאמין כמה שכרוב הוא ירק גדול. כל פעם שאני קונה ראש כרוב כדי להוסיף קצת לסלט או למרק, אני נתקע עם שלושת רבעי כרוב שאין להם שימוש. וזה הרי
לא להאמין כמה שכרוב הוא ירק גדול. כל פעם שאני קונה ראש כרוב כדי להוסיף קצת לסלט או למרק, אני נתקע עם שלושת רבעי כרוב שאין להם שימוש. וזה הרי
מבין שפע מכרי ומכרותי, מעטים הם האוחזים בתואר כבוד עולמי כלשהו. אז כן, אני מכיר מישהי שאם 317 איש שלפניה בתור ימותו, היא תוכתר למלכת אנגליה. ואני מכיר כמה חתני
אמא של הבת שלי נסעה לצפון וחזרה דרך ואדי ערה. עכשיו עונת השקדים, ובצידי הדרכים מוכרים החקלאים שקים של הירוק-הירוק הזה. "ממש נתנו אותם בחינם!", התפעמה אמא של הבת שלי
אני כבר מזהיר: הכנת מרינדה לחמוצים סיניים היא עסק קצת מסריח – כל מתכון הכרוך בהרתחת חומץ הוא קצת מסריח. אבל התוצאה כל כך מלבבת וטעימה ויפה וממכרת, שאתם תראו
פעם היינו צריכים לחכות לעונה כדי לכבוש מלפפונים. כיום, כיוון שהזן של גורי המלפפונים הקטנים זמין כל השנה, אין פשוט וקל מהכנת מלפפונים חמוצים בבית. ולא, זה ממש לא אוכל